Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir, silahlı saldırıya uğradı! Bacağından vuruldu

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir, silahlı saldırıya uğradı! Bacağından vuruldu

Ünlü türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir çocuklarını görmeye giderken otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradı.  

Ünlü türkücü Berdan Mardini'nin geçtiğimiz mart ayında boşandığı eşi Fatoş Karademir, Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi'nde çocuklarını görmeye giderken kırmızı ışıkta beklediği sırada otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradı. Motosikletle gelen 2 kişi araca defalarca ateş açtı.

 

s-028.jpg

 

BACAĞINDAN VURULDU

 

Tabancadan çıkan mermilerle Karademir'i bacağından yaralarken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyanlar, olay yerine polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Fatoş Karademir'i hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise yaptıkları olay yeri inceleme çalışmasının ardından 2 saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

 

2010 yılında nikah masasına oturan ve iki çocukları olan Berdan Mardini ve Fatoş Karademir çifti geçtiğimiz mart ayında boşanmıştı.

 

sss-013.jpg

 

Mardini'nin avukatının yaptığı açıklamada "Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebi ile taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır" denilmişti. 

 

İşte saldırı anı:

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.