Beren Saat'e yasak aşk suçlaması!

Beren Saat'e yasak aşk suçlaması!

Ünlü oyuncu Beren Saat'in samimi olarak görüntülendiği kişinin sevgilisi olduğu iddia edildi.

Beren Saat'in son günlerde şarkıcı Kenan Doğulu ile olan evliliğinde kara bulutlar dolanıyor. Hatta çiftin gizlice boşandıklarını söyleyenler bile var. İki taraftan henüz resmi bir açıklama gelmese de ortaya atılan bir iddia ve fotoğraf günün konusu oldu.

Beren Saat yaptıkları, kafa karıştıran paylaşımları ve Kenan Doğulu ile olan olay evliliği ile son günlerin en çok konuşulan ismi. Dillere destan evliliğinde şu sıralar kara bulutlar dolaşan Beren Saat hakkında ortaya atılan bir iddia ve fotoğraf ise bomba etkisi yarattı. 

 

Eşi Kenan Doğulu ile aralarında soğuk rüzgarlar esen Beren Saat evleri ayırmış ve kendine özel bir daire tutmuştu. Bu haberin ardından çiftin aralarının iyice açıldığı hatta gizlice boşandıkları bile iddia edilmişti. 

 

İki tarafında sessiz kalması resmi bir açıklama yapmaması kafaları karıştırmış ayrılık iddialarını daha da güçlendirmişti. 

 

beren-1.jpg

 

Bugün ise bir magazin sitesinde paylaşılan fotoğraf gündeme bomba gibi düştü. 

Bu fotoğrafı isim vermeden paylaşan @magagenius sayfası altına şu notu düştü: “Çok ünlü artist kızımız problemli evliliğine noktayı koymuş gibi. Şimdi ‘arkadaşız’ derler.”

 

beren-2.png

Bu paylaşıma kısa sürede takipçilerden yorum yağdı. Yorum yapanların bir çoğu ise o kişinin Beren Saat olduğunu iddia etti. Beren Saat'i saç şeklinden ve fiziğinden tanıyanlar ise bu paylaşıma kısa sürede binlerce yorum yağdırdı. 

 

İşte kriz çıkaran o paylaşıma yapılan yorumların bazıları..

- Dövmesinden tanıdım kesin Beren saat

- Problemli evlilik ve saçlar Beren ?

 

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.