Berna Laçin'in reklam anlaşması feshedildi

Berna Laçin'in reklam anlaşması feshedildi

Elazığ'da meydana gelen şiddetli depremin ardından Twitter'dan yaptığı paylaşımlardan dolayı tepkilerin odağı olan oyuncu Berna Laçin'in bir süredir reklamlarında oynadığı marka ile anlaşmaları feshedildi.

Oyuncu Berna Laçin, Elazığ'da meydana gelen şiddetli depremin ardından Twitter'dan yaptığı paylaşımlardan dolayı tepkilerin odağı oldu.

Binlerce kişi, Twitter hesaplarından paylaşım yaparak tepki gösterdikleri Laçin'in marka yüzü olduğu bulaşık sabununu da kullanmayacağını söyledi.

Tepki mesajlarının yağdığı Laçin'in bir süredir reklamlarında oynadığı marka ile de anlaşmaları feshedildi.

 

DEPREM PAYLAŞIMLARI TEPKİ ÇEKMİŞTİ
 

Berna Laçin, Türkiye'nin tek yürek olduğu anlarda, vergi muafiyetinin sağlanması için devletin depremin şiddetini düşük gösterdiğini belirterek tepki gösterdi. Paylaşımlarından dolayı tepkilerin odağında olan Berna Laçin hakkında soruşturma başlatıldı.

 

BERNA LAÇİN'İN PAYLAŞIMI İLE İLGİLİ NELER YAŞANMIŞTI?

Bilindiği üzere Berna Laçin’in ilk deprem paylaşımı oldukça büyük tepki yaratmış ve Twitter’da TT olmuştu fakat daha sonra Berna Laçin’e bir kısım sosyal medya kullanıcılarından destek gelmiş ve #BernaLacinYalnızDeğildir etiketi ile konu tekrar gündeme gelmişti. Procter&Gamble (P&G) firmasının fesih kararını açıklamasından sonra ise birçok kullanıcı yine sosyal medya üzerinden Fairy markasını boykot ederek bir daha bu marka temizlik ürünlerini kullanmayacaklarını açıklamıştı.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.