Beşiktaş Sosa ile anlaştı mı?

Beşiktaş Sosa ile anlaştı mı?

Trabzonspor’un, kadrodaki bazı yüksek maliyetli futbolcuları göndermek için harekete geçtiği öğrenildi. Bunların başında da Sosa geliyor. İşte ayrıntılar;

Bordo – Mavili takıma büyük beklentiler içerisinde transfer edilen ve oynadığı futbol ile hayal kırıklığı yaratan Sosa’nın maliyetinin de yüksek olması nedeniyle sezon sonunda gönderileceği öğrenildi.

Beşiktaş ise Anderson Talisca'nın yerini Jose Sosa ile doldurmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar Trabzonspor'dan ayrılması beklenen Arjantinli futbolcu için girişimlerde bulunacak. 32 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Beşiktaş, Trabzonspor'dan ayrılması beklenen Sosa'yı yeniden kadrosuna katmayı planlıyor.

İki kulüp yapacakları görüşmede bonservis bedeli konusunda anlaşmaya çalışacak. Arjantinli’nin yüksek yıllık ücreti ve istenilen performansı verememesi Trabzonspor'dan ayrılma olasılığını artırıyor.

Sosa bu sezon Bordo-Mavili forma ile çıktığı 26 maçta 2 asist yaptı. 2014-2016 arasında 2 sezon Beşiktaş ’ta oynayan Arjantinli, 78 karşılaşmada 14 gol, 22 asistlik katkı yaptı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.