Beşiktaş’a Bayern’den sonra bir şok daha!

Beşiktaş’a Bayern’den sonra bir şok daha!

Şampiyonlar Ligi’nde gruptan namağlup lider çıkmasına rağmen Bundesliga ekibi Bayern Münih ile eşleşen Beşiktaş’ı bir şok daha… İşte haberin ayrıntıları;

Teknik direktör Şenol Güneş’in takımın başına geçmesiyle başarıdan başarıya koşan ve Türk futbolunu Avrupa’da gururla temsil eden Beşiktaş’a kurada zorlu bir ekip çıktı.

Süper Lig’de iki sezon üst üste şampiyonluk yaşayan ve Şampiyonlar Ligi’nde ise her sezon üstüne koyarak ilerleyen Beşiktaş grup aşamasının ardından ikinci turda Alman ekibi Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Kuranın ardından sosyal medyada ve spor yorumcularının yaptığı açıklamalar Beşiktaş’ı zorlu bir maçın beklediği yönünde..

Beşiktaş’ta 4 futbolcuya flaş imza

Beşiktaş’ı ikinci bir zorluk daha bekliyor. Beşiktaş, Avrupa'nın en zorlu takımlarından Bayern Münih'le eşleşirken Siyah Beyazlılar'ı bekleyen ikinci bir zorluk ortaya çıktı. Bu sezon ligde sürpriz şekilde puanlar kaybeden Beşiktaş’ı Bayern Münih karşısında oynayacağı maçlarla aynı dönemde çok zor bir fikstür bekliyor.

16 Şubat’ta kış mevsiminin en zor şartlarının yaşanacağı Konya deplasmanına konuk olacak Beşiktaş, 20 Şubat’ta ise bu kez Bayern Münih deplasmanına yani Allianz Arena'ya gidecek.

20 Şubat’taki Bayern Münih deplasmanının ardından Siyah Beyazlılar, şampiyonluk yarışında olduğu Fenerbahçe'yi Vodafone Arena'da ağırlayacak. Bu maçın tarihi ise 25 Şubat.

Fenerbahçe maçından sonra ise Beşiktaş, çok zorlu bir deplasmana daha konuk olacak. Siyah Beyazlılar, 4 Mart'ta çıkışa geçen Trabzonspor'la teknik direktörlerinin adının verildiği Şenol Güneş Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.