Burak Yılmaz’a şok suçlama

Burak Yılmaz’a şok suçlama

Trabzonspor’un yıldız forvet oyuncusu Burak Yılmaz hakkında şok bir suçlama yapıldı. İşte haberin ayrıntıları;

İstanbul'da geçtiğimiz gün Ferrari'yle taklalar atıp bir cipe çarpan ve olay yerinden ayrılan Trabzonspor golcüsü Burak Yılmaz için Hıncal Uluç'tan şok bir iddia geldi.

Ünlü ve tecrübeli gazeteci Hıncal Uluç dün A Spor’da yayınlanan programda Burak Yılmaz için şok bir iddiada bulundu. Milli futbolcu Burak Yılmaz’ın kaza haberleriyle ilgili konuşan Hıncal Uluç, “Burak Yılmaz alkollüydü, olay yerinden anında kaçırdılar” dedi.

İşte Hıncal Uluç’un Burak Yılmaz hakkındaki şok sözleri…

“Bugün manşetlerde Burak Yılmaz kaza yaptı altındaki Ferrari ile yazıyordu. Sabah’ın 5’i arkadaşlar. Maçın sonunda Emirgan’daki o meşhur o gizli kulübe gitmiş sabah 5’e kadar orada. Maçtan sonra o yorgun adalelerle 5’e kadar bir gece kulübünde, nasıl eğlenilir tahmin edin? Kazadan sonra hemen Selçuk İnan kankası gelmiş yok etmiş onu. Selçuk, Burak, Olcan selfi çektirmişler. Büyük ihtimal kulüpte beraberdiler. Muhtemelen Burak tek başına çıktı kimle buluşmaya gidiyorsa. Başkasının Ferrari’si ile hava atıyor. Fatih Terim’in damadının Ferrari’si ile hava atmaya gidilmez.

Burak Yılmaz’ın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı

Burak Yılmaz alkollüydü. Kaçırdılar anında. Kaçırıyorlarsa, polise gitmiyorsa kaza yapan adam alkol kaçırıyordur. Otomatiktir bu. Çünkü trafik yasasında çok ağır bir cezası var. 206 lira. 300 milyon liralık Ferrari’yi yok edecek kadar sarhoş olmanın, ortadan kaybolmanın cezası 206 lira. Burak Yılmaz’ın maç gecesi dinlenmesi gerekiyordu.”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.