Beşiktaş'ın yeni transferi Vida İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın yeni transferi Vida İstanbul'a geldi

Siyah – Beyazlı takımın yeni transferi, Hırvat stoper Domagoj Vida, sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi. İşte ayrıntılar;

Teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla istediği defans oyuncusu Vida resmen Beşiktaş’ta.. Devre arası transfer dönemine en hızlı başlayan takım Beşiktaş oldu.

Şampiyonlar Ligi’nde ve Türkiye’de önemli maçlara çıkacak olan Beşiktaş defans hattını yaptığı flaş transfer ile güçlendirdi.

vida3.jpgSon 2 sezondur Domagoj Vida’yı Ukrayna Premier Lig ekibi Dinamo Kiev’den koparmaya çalışan Siyah- Beyazlılar, bu amaçlarına geç de olsa ulaşmıştı. Hırvat futbolcunun 31 Aralık 2017 yılında sona erecek sözleşmesini göz önünde bulundurarak 28 yaşındaki stoperle 1 Ocak 2018 itibariyle 4,5 yıllık kontrat imzalayan Beşiktaş, yeni transferine kavuştu.

vida1.jpg

Şenol Güneş’ten flaş Lens açıklaması

Dubai tatilini bitirmesinin ardından soluğu ülkesi Hırvatistan’da alan tecrübeli futbolcu, bugün İstanbul’a geldi. Eşi Ivane Gugic’le birlikte İstanbul’daki yeni evlerine yerleşecek olan başarılı oyuncu, yarın sabah saatlerinde ise soluğu Vodafone Park’ta alacak.

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Domagoj Vida için yarın saat 11.30'da Vodafone Park'ta imza töreni düzenlenecek.

vidaa.jpgsiyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.