Şenol Güneş’ten flaş Lens açıklaması

Şenol Güneş’ten flaş Lens açıklaması

Trabzonspor’un transfer listesinde yer alan Hollandalı yıldız oyuncu Lens hakkında Şenol Güneş flaş açıklamalar yaptı. İşte haberin ayrıntıları;

Bordo – Mavili takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, kanat bölgesinde hücuma daha fazla katkı yapabilecek ve gol atabilen bir futbolcu istedi. Bunun üzerine Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yıldız futbolcu Lens için Beşiktaş’ın kapısını çalmış, Beşiktaş yönetimi ve teknik heyet tarafından olumsuz cevap almıştı.

Şenol Güneş ise Lens için özel bir açıklamada bulundu.

Başarılı teknik direktör Güneş, Hollandalı futbolcu Lens’i kazanacaklarını, başka çaresinin olmadığını söyledi. Güneş, Lens’in içine kapanık bir futbolcu olduğunu ve dışa dönük olmadığını ifade etti.

Bunun yanı sıra Şenol Güneş diğer futbolcuları hakkında da açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş’in yaptığı kısa açıklamalar;

“Lens’i kazanacağız, başka çaresi yok. İçine kapanık bir oyuncu. Dışa dönük değil. Oyuncu çıkarken üzülür. Oyundan çıkarken sevinen futbolcu gördün mü hiç? Zaman zaman maçlara yedek çıkması Oğuzhan Özyakup’un kötü olduğunu göstermez. Onun da iyi maçları var. Sivas maçı onun için bir ölçü değil. Tolgay’da çok yetenekli. Oğuzhan hücumda ki katkısıyla, Tolgay’da defansa yardımıyla iyi bir oyuncu. Kötü değil ama eksik kaldığı yönler var bunu kabul edebilirim. Quaresma Sivas maçında ortalarını yine yaptı ama bu kez topla buluşamadılar.  Talisca’da  toplar getirdi, frikik attı, kafa vurdu fakat etkinliğinde azalma var.”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.