Beşiktaş'ta otomobil üzerinde ilişkiye girenlerin kimlikleri belli oldu! O kişi oyuncu çıktı

Beşiktaş'ta otomobil üzerinde ilişkiye girenlerin kimlikleri belli oldu! O kişi oyuncu çıktı

Beşiktaş'ta otomobilin üzerinde ilişkiye giren çiftin kimlikleri belli oldu. Videodaki kişilerden kadın olanın oyuncu Zeynep S., erkek olanın ise Ahmet E.K. olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Beşiktaş'ta 11 Haziran 2022 tarihinde saat 04.54 civarında kaydedilen rezalet görüntüler sosyal medyada yankı uyandırdı. İki kişinin otomobil üzerinde ilişkiye girmesi etraftan tepki toplarken çiftin utanmaz tavırları olayı daha da şiddetlendirdi. O kişilerin kimlikleri açığa çıktı. Kadın olanın oyuncu Zeynep S., erkek olanın ise 2 suç kaydı bulunan otel sahibi Ahmet E.K. olduğu ortaya çıktı.

Olaydaki kadının oyuncu olduğu öğrenilmesi üzerine "Zeynep S kimdir?" sorusu gündemde.

 

ZEYNEP S. KİMDİR?

 

Oyuncu olduğu belirtilen Zeynep S'nin Sadri Alışık Akademi bünyesinde eğitim aldığı biliniyor. Yaklaşık 5 yıldır bilindik bir oyunculuk ajansında kayıtlı olan kadının daha önce eğitim kurumlarında çalışmış olması da öğrenenleri şaşkınlığa uğrattı.

Aslen Fen Bilimleri Öğretmenliği mezunu olan Zeynep S'nin çeşitli dershanelerde çalıştığı da bilinenler arasında. Hakkında soruşturma başlatılan hayasız davranışlarda bulunan kadın ve erkek arkadaşı hakkında bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

 

101046.jpg


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.