Beşiktaş'ta ünlü otelde skandal! Yarım saat arayla 2 tecavüz girişimi

Beşiktaş'ta ünlü otelde skandal! Yarım saat arayla 2 tecavüz girişimi

Beşiktaş'ta bir otelde düğün organizasyonu yapan şirket yöneticisinin, çalışan iki kadına yarım saat arayla cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.

Dehşete düşüren olay geçtiğimiz cumartesi gecesi Beşiktaş’ta ünlü bir AVM’nin içerisinde bulunan Raffles Otel’de yaşandı. Düğün ve kutlama organizasyonları yapan bir şirkette çalışan K.C. ve P.A. isimli genç kızlar, çalıştıkları şirket tarafından organizasyonu üstlenilen düğün etkinliğine görevli olarak katılmak üzere otele geldiler.

Düğün organizasyonunun bitiminde, genç kızların iddiasına göre; aşırı alkollü şirket yöneticisi Mustafa Y. önce K.C.'ye saldırdı.

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre: Genç kızı zorla otel odalarından birisine sokmaya çalışan ve genç kızın boğazını sıkan yönetici Mustafa Y., olayı görüp müdahale eden bir otel çalışanının müdahalesiyle iğrenç emeline ulaşamazken, ikinci cinsel saldırı girişimini ise yarım saat sonra 03.00 sıralarında bir başka şirket çalışanı P.A.'ya gerçekleştirdi.

ZORLA ÖPMEYE ÇALIŞTI

 P.A. isimli genç kızın iddiasına göre, ilk saldırının ardından otelin giriş katında karşılaşıp konuşma bahanesiyle engelli tuvaletinin bulunduğu koridora doğru çektiği P.A.'yı zorla öpmeye çalışan Y., kendisine direnen genç kızı darp ederek serbest bıraktı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olayların ardından yaşadıklarını sosyal medyada paylaşıp, önce doktora gidip darp raporu alan genç kızların ertesi sabah savcılığa yaptığı suç duyurusuyla harekete geçen polis, saldırgan yönetici Mustafa Y.'nin adresine yaptığı baskınla gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen Mustafa Y. tutuklanarak cezaevine kondu.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.