Beşiktaş'tan istifa eden Bahçeli yeni takımını açıkladı

Beşiktaş'tan istifa eden Bahçeli yeni takımını açıkladı

Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini açıklayan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bundan böyle ben artık Karagümlüklüyüm. Karagümrükspor'a gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte dün afet bölgesi olan Adıyaman'ı ziyaret eden MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Daha önce Beşiktaş'tan istifa ettiğini açıklayan Bahçeli konuşmasında yeni tutuğu takımı açıklarken, tribündelerde atılan 'hükümet istifa' sloganlarına da tepki gösterdi.

 

Bahçeli'nin konuya ilişkin açıklaması şöyle oldu:

 

'Devleti ve hükümeti suçlayanlar art niyetlidir. Türkiye Cumhuriyeti devleti tüm unsurları ile görevinin başındadır. Felaketten siyasi ve ekonomik rant devşirmeye heveslenenlerin devleti töhmet altında bırakıp mesnetsiz şekilde karalama arayışı bozgunculuktur.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan bazı futbol müsabakalarında 'hükümet istifa' bağırtısını koro halinde seslendirilmesi deprem felaketinde hayatını kaybetmiş kardeşlerimize ve depremzede kardeşlerimize büyük bir saygısızlıktır. Spor demek ahlaklı olmak demektir. Hükümeti istifaya davet etmek bir avuç fanatik gruba sipariş verilmiş zillet komplosudur.

Sporu siyasileştirmeye çalışanlar alçakça kurgu içindedir. Beşiktaş üyeliğinden ayrıldım, ben bundan sonra Karagümrüklüyüm. Karagümrük sporuna gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim.'

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.