Beştepe’den bomba 'Andımız' açıklaması

Beştepe’den bomba 'Andımız' açıklaması

Cumhurbaşkanlığı’ndan son dakika Andımız açıklaması yapıldı ve dikkat çeken ifadeler kullanıldı. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından İbrahim Kalın açıklamalarda bulundu ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İşte Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın, kabine toplantısının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:

ERDOĞAN-TRUMP GÖRÜŞMESİ

Münbiç yol haritasının önemi vurgulandı. . Trump ile görüşmede FETÖ ile mücadele de görüşüldü. Trump, İdlib Mutabakatı nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür etti. ABD ile Gaziantep'teki eğitim önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Kaşıkçı cinayetinin önümüzdeki günlerde aydınlatılması hakkında konuşuldu.

BAHÇELİ'NİN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanımız MHP'yi hedef almadı. Ortada ya yanlış anlaşılma ya da çarpıtma var. Özensiz hazırlanan bir af yasasına atıf yapıyordu.

DANIŞTAY'IN 'ANDIMIZ' KARARI

Milli kimliğin en geniş ve kuşatıcı şekilde ifade edilmesi gayet doğaldır. O gerekçeler ortadan kalkmış değil.

CEMAL KAŞIKÇI CİNAYETİ

Otoparkta bulunan araçla ilgili inceleme yapıldı. Delillerin ve bilgilerin toplanması önem arz ediyor. Cumhurbaşkanımızın baştan beri koyduğu çizgi nettir. Olayın bütün yönleriyle aydınlatılması hedefimiz ve görevimizdir. Bu olayla ilgili hiçbir şey gizli kalmayacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.