Beyoğlu'nda dehşet anları: Önce oğlunu sonra polisi vurdu

Beyoğlu'nda dehşet anları: Önce oğlunu sonra polisi vurdu

İstanbul Beyoğlu'nda evden kaçan oğlu ile tartışan baba oğluna kurşun yağdırdı.

İstanbul Beyoğlu'nda sürekli evden kaçan oğlu İlhan T.'yi Cinderesi Parkı'nın yanında bulunan, Yeni Bostan Sokak'ta yakalayan Bülent T. önce oğlu ile tartıştı.

Ardından üzerinde bulunan silahını çıkaran Bülent T. oğluna kurşun yağdırdı.

Olayın meydana geldiği bölgede uygulama yapan polis ekipleri, olaya müdahale etti.

 

POLİS MEMURUNU DA YARALADI

 

Oğluna kurşun yağdıran Bülent T. olay yerine gelen ekibin içinde bulunan bir komiseri de bacağından silahla vurarak yaraladı. Saldırgan baba, bir polis memuru tarafından bacağından vurularak yakalandı.

 

beyoglu-siyasetcafe.jpg

 

Silah seslerinin ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İlk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, olay yerinde çok sayıda kovan bulundu.

 

beyoglu-siyasetcafe14.jpg

 

Hastaneye kaldırılan İlhan T.'nin bacaklarına çok sayıda mermi isabet ettiği öğrenilirken olayda yaralananların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

 

beyoglu-siyasetcafe2.jpg

 

Yaşananları anlatan görgü tanıkları, Bülent T.'nin oğlunun ararken onu vuracağını söylediğini belirterek, “İlhan benim arkadaşım evden kaçmıştı. Babası onu arıyordu birkaç gündür. Onu vuracağım falan diyordu. Burada yakalamış. Birkaç el ateş etmiş. Sonra kaçmış" dedi. Başka bir görgü tanığı ise, polis memurunun seken mermiden yaralandığını ifade ederek, “Vurduktan sonra çocuğu geri gitti. Kaçtı Herhalde motoruna yanına şarjörünü yenilemeye. Polislerin arasından gizlice geldi bir daha vurdu. Sonra çocuk sürünerek binanın içine kaçtı. Ondan sonra sivil polis ateş açtı babasına. Babasının attığı mermi sekerek polisin ayağına gelmiş" dedi. 

 

 

 

 


siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.