Beyoğlu'nda facia son anda önlendi

Beyoğlu'nda facia son anda önlendi

Beyoğlu’nda bugün LPG'li otomobilde aniden çıkan yangın çevre halkına korkulu anlar yaşattı. Araçtaki vatandaşlar kendilerini zorlukla dışarı atarken, o an orada bulunan bir şoför LPG tankını boşaltıp muhtemel bir faciayı önlemeyi başardı.

Olay, bugün öğle Beyoğlu Halıcıoğlu Okmeydanı Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan otomobilden Bademlik mevkisine geldiğinde bir anda dumanlar yükselmeye başladı.

 

 

Araçtan dumanların çıktığını gören sürücü Necati Sökmen, aracı yol kenarına çekerek ailesiyle birlikte araçtan çıkmayı başardı. Yanmaya başlayan otomobil bir süre sonra alev topuna döndü. Yangını gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

 

 

Bu esnada yoldan geçen bir otobüs şoförü, patlamaması için yanan aracın LPG tankındaki gazı boşalttı. Ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan araca müdahale ederek söndürdü. Ekiplerin soğutma çalışması yaptığı araç kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.