Billboardlardaki o garip işaret bakın neymiş

Billboardlardaki o garip işaret bakın neymiş

Bir süredir İstanbul billboardlarında yer alan ve tuhaf işaretli afişin sırrı ortaya çıktı, tuhaf işaretli reklam meğer Atiye reklam afişiymiş

Bir süredir İstanbul billboardlarında yer alan ve tuhaf işaretli afişin sırrı ortaya çıktı, tuhaf işaretli reklam, paralı digital dizi ve film platformu olan Netflix için çekilen ve başrollerini Beren Saat , Mehmet Günsur ve Metin Akdülger gibi deneyimli oyuncuların oynadığı Atiye dizisinin reklam afiş çalışmasıymış…

Uzun süredir hiçbir dizide rol almayan Beren Saat hayranları Atiye dizisi ile doya doya özlem giderecekler. Atiye dizisinin çekileceği haberleri 2019 başlarında yer almaya başlamış ama hiçbir detay basına açıklanmamıştı. Nihayet Netflix Türkiye ekibi Atiye (The Gift) dizisinin başlayacağı tarihi açıkladı. Beren Saat’in hayranlarının merakla beklediği Atiye dizisi, 27 Aralık 2019 tarihinde ilk bölümüyle başlayacak.

Netflix’in ikinci Türk dizisi olma özelliği taşıyan Atiye’nin oyuncu kadrosunda; Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi, Meral Çetinkaya, Hazal Türesan ve Cezmi Baskın gibi usta oyuncular yer alıyor.

Şengül Boybaş’ın kaleme aldığı Dünyanın Uyanışı isimli eserden esinlenilerek oluşturulan ve senaryosunu Nuran Evren Şit’in yazdığı dizinin türü ise gizem ve dram.

ATİYE (THE GİFT)’NİN KONUSU

Genç ve usta bir ressam olan Atiye’nin (Beren Saat) yaşadığı sır dolu olayları konu olarak işleyen dizi her sezon 8’er bölümlük sezonlar halinde yayınlanacak. Mistik bir hikayesi olan bu dizide Beren Saat, doğaüstü güçleri bulunan bir kadını canlandırıyor.

Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile birlikte İstanbul’da mutlu bir hayat sürmekteyken Göbeklitepe’de yapılan bir keşif hayatını değiştirir. Bölgede kazı yöneticisi arkeolog Erhan, Atiye ve Göbeklitepe arasındaki mistik bağı gözler önüne serecek bir sembolü keşfeder. Atiye ise bu renkli maceranın içerisine atılacak antik tapınakta geçmişini araştırmaya başlar.

Gizem perdesi aralanmaya başladıkça Atiye esrarengiz olaylarla karşılaşır ve yaşanan hadiseler Atiye’nin geçmişi ve geleceği, gerçek ve ruhani arasındaki her şeyi sorgulatır.

 

Siyasetcafe.com

 

 









 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.