Bilmediği yerden soru gelince Akşener katıla katıla güldü

Bilmediği yerden soru gelince Akşener katıla katıla güldü

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk'te Fatih Altaylı'nın hazırlayıp yönettiği Teke Tek programında konuk oldu. Akşener, vatandaştan gelen soruyu soran Altaylı'nın karşısında kahkahalara boğuldu.

Altaylı, program sırasında vatandaşlardan gelen "Bakanlığıdöneminde hastane mi yaptı, yol mu yaptı şimdi konuşuyor?" sorusuna cevap bulamayınca katıla katıla gülmeyi tercih etti. Altaylı Akşener'in kahkahaları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 

SORUYU SORANLARLA ALAY ETTİ

Akşener soruya; "İçişleri bakanı olarak mı?" diye yanıt verdikten sonra kahkahalara boğuldu. "Ne güzel soru, çok iyi, çok iyi" diyerek soruyu soran vatandaş ile alay etti. Altaylı ise şaşkın bir şekilde "Niye bu kadar güldünüz?" dedi. Akşener dalga geçmeye devam ederek; "8 ayda çok şey yaptık dermişim...." diyerek gülmeye devam etti.

CEVAPLAYAMAYINCA KAHKAHAYA DEVAM ETTİ

Akşener, vatandaştan gelen " Sağlık Bakanı'nın yaptığı çalışmaları beğeniyorsa onu oraya getirenin ve bilim kurulunu kuranın onayları ve kararları verenin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu neden göz ardı ediyor?" sorusuna ise bozularak gülmeye devam etti.  Altaylı ise "ben sadece aracıyım" diyerek durumu toparlamaya çalıştı. 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.