BİM'den 'cipsten fare ölüsü çıktı' iddiasıyla ilgili açıklama

BİM'den 'cipsten fare ölüsü çıktı' iddiasıyla ilgili açıklama

BİM market tarafından, Yozgat'ta bir grup üniversite öğrencisinin, doğum günü kutlaması için aldıkları cips paketinin içinden 'fare ölüsü çıktığı' iddialarına ilişkin açıklama yapıldı.

Yozgat’ta kız yurdunda kalan 4 arkadaş, doğum günü kutlaması için bir zincir market şubesinden cips satın aldı. Doğum günü kutlaması için hazırlık yapan öğrenciler, odalarına gelip cips paketini tabağa boşalttıkları anda cipsin içindeki fare ölüsü gördüklerini iddia etti.

Öğrencilerin, cep telefonlarına kaydettikleri görüntüleri hemen Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) ile Tarım ve Orman Bakanlığı Alo 174 İhbar Hattı’na iletip, oradan da polis merkezine şikayette bulundukları belirtildi.

Yaşanan skandal olay sonrası BİM’den açıklama geldi. Yapılan açıklamada cipsin içinden fare çıkmasının mümkün olmadığı iddia edildi.

 

Tüm üretim aşamalarında denetimlerin hem yetkilileri, hem de bağımsız kuruluşlar tarafından yapıldığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Kamuoyunun Dikkatine

Sosyal medyada ve bazı online haber sitelerinde BİM’in özel markalı cipsinin içinden yabancı cisim çıktığına dair paylaşımlar yapılmaktadır.

Mevcut üretim sürecinde böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değildir. Türkiye’de her gün milyonlarca tüketicinin alışveriş yaptığı BİM mağazalarında satışa sunulan bütün ürünler titizlikle kontrol edilmekte ve hiçbir şekilde tüketicinin kandırılmasına veya sağlığının riske atılmasına izin verilmemektedir.

Özel markalı ürünlerimizin üretimini yapan tüm tedarikçilerimiz ve üretim aşamaları kalite kontrol ekiplerimizin yönetiminde , yetkili bağımsız denetim kurumları tarafından düzenli olarak denetlenmektedir. BİM hiçbir zaman müşterilerine sorunlu bir ürün satmamıştır, bundan sonra da satmayacaktır.

Değerli kamuoyunun bilgisine sunarız. BİM Birleşik Mağazalar AŞ”.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.