Binali Yıldırım aday olacak mı? Sürpriz açıklama

Binali Yıldırım aday olacak mı? Sürpriz açıklama

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, yerel seçimlerde İstanbul’dan aday olacak mı? İşte haberin ayrıntıları ve sıcak gelişmeler;

Ak Parti’nin, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir adayları merak konusu oldu. Konu ile ilgili Gazeteci – Yazar Candaş Tolga Işık bugünkü köşe yazısında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Posta Gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) adaylığı için adı geçen isimlerden olan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım'la konuştuğunu aktardı.

Posta yazarı Işık, Binali Yıldırım’ın böyle bir görevi istemediğini de ifade etti.

Candaş Tolga Işık,"CHP'nin adayı Nusrettin Sözen deyin de tam olsun" başlığıyla yayımlanan yazısında "50 kere yazdık lakin devletin haber ajansı da dahil bazılarını ikna etmek mümkün olmuyor" ifadesini kullandı.

"Binali Yıldırım belediye başkanlığına aday olmak istemiyor. Hiçbir şartta olmayacak. Hatta ne zaman birileri bu konuyu açsa ya da yazsa Yıldırım'ın yakın çevresi devreye girip yalanlıyor" diyen Işık, şöyle devam etti:

Hâlâ neden Binali Yıldırım'ın adaylığını konuşuyoruz anlamış değilim. Geçenlerde Binali Bey'e rastladım. Ona da sordum. "Aday mısınız?" diye… Çok net bir şekilde böyle bir görevi istemediğini, Meclis Başkanlığı'nda çok mutlu olduğunu, burada yapılacak çok işi, hedefi olduğunu anlattı. Daha ne desin anlamıyorum ki.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.