Binali Yıldırım İzmir'de Başbakan gibi konuştu

Binali Yıldırım İzmir'de Başbakan gibi konuştu

İzmir'de gerçekleşen depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ortak basın toplantısı düzenledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım İzmir depreminin ardından akşam saatlerinde İzmir'e giderek ortak basın toplantısı düzenledi.

SÖZE İLK BİNALİ YILDIRIM BAŞLADI

Toplantıda ilk sözü Binali Yıldırım aldı. 

Binali Yıldırım'ın toplantının merkezinde olması ve açıklama yapmaya başlaması tepki çekti. Hükümette bir görevi olmayan Yıldırım'ın konuşmaya "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla buradayız" şeklinde söze başlaması dikkat çekti.

Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yer almadı.

Yıldırım, İzmir'in Bornova ilçesindeki kriz merkezindeki bakanlarla birlikte düzenlediği basın toplantısında, AFAD'a göre 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Adeta zamana karşı bir yarış var. Bütün amaç, insanlarımızı sağ salim enkaz altından kurtarmayı başarmak. Bütün amaç insanlarımızı sağ salim enkaz altından kurtarmayı başarmak. Kayıplarımız var, umut ederim ki sayıları daha fazla artmaz. Enkaz altındaki hemşerilerimizi de sağ salim kurtarırız" dedi.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

İşte depremden arda kalanlar! Yürek yakan fotoğraflar

İşte depremden arda kalanlar! Yürek yakan fotoğraflar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.