Binali Yıldırım'ın yeni görevi belli oldu!

Binali Yıldırım'ın yeni görevi belli oldu!

AK Parti’nin yeni MKYK listesine alınmayan Binali Yıldırım hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Parti yönetiminden uzaklaştığı düşünülen Yıldırım’ın yeni görevinin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

AK Parti’nin geçtiğimiz hafta sonu yapılan 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde MKYK listesine alınmayan Binali Yıldırım hakkında çok fazla iddia ortaya atılmıştı. AK Parti’li Şamil Tayyar’ın “AK Parti içindeki hizip” açıklamasında iddia ettiği 3 kişi arasında olduğu düşünülen Yıldırım’ın bundan sonraki yol haritası ise oldukça merak edilmişti.

Birgün’den Nurcan Gökdemir’in haberine göre, Binali Yıldırım Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi olması bekleniyor.


NE OLMUŞTU?

 

AK Parti Olağanüstü Kongresi’nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu asil ve yedek üye adaylarını belirlemişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden genel başkan seçildiği kongrede, MKYK listesindeki 49 isim yeni listede yer almazken, 26 isim ise yerini korudu. Listede yer almayan isimler arasında Binali Yıldırım, Mustafa Şentop, Süleyman Soylu ve Nurettin Canikli gibi önemli isimler bulunuyor.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.