Bingöl'deki patlamadan acı haber! 2 özel harekat polisi şehit oldu: Şehitlerin isimleri belli oldu

Bingöl'deki patlamadan acı haber! 2 özel harekat polisi şehit oldu: Şehitlerin isimleri belli oldu

Bingöl’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü içerisinde eğitim esnasında patlama meydana geldi. Patlamada ağır yaralanan 2 polis memuru şehit oldu.

Bingöl'de Özel Harekat Şube Müdürlüğü içerisinde eğitim esnasında mühimmat sevki esnasında patlama meydana geldi. Olayda 2 özel harekat polisi şehit oldu. Olayın hemen ardından Bingöl Devlet Hastanesine giden Bingöl Valisi Kadir Ekinci, bugün kendileri için üzücü bir gün olduğunu söyledi.

 

Vali Kadir Ekinci şu bilgileri verdi:

 

'Ne yazık ki bugün bizim için üzücü bir gün. Bugün saat 13.30 sularında Özel Harekat Şube Müdürlüğümüzde anti tank mühimmatının eğitiminin verilmesi üzerine, sevki esnasında ne yazık ki bir patlama meydana geldi. Bu patlamada 2 kardeşimiz hakkın rahmetine kavuştu, şehit oldu. Başımız sağ olsun, milletimizin başı sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Değerli ailelerine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun'.

 

ŞEHİTLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

 

Patlamada Aydın Çine nüfusuna kayıtlı Necati Aygün ile Erzurum Aziziye nüfusuna kayıtlı Birol İli şehit oldu. 

 

assa.JPG

Şehit Polis Necati Aygün

 

AMCASI DA ŞEHİT OLMUŞTU

 

Aydın Çine ilçesi nüfusuna kayıtlı özel harekat polisi Necati Aygün'ün evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehit özel harekat polis memuru Necati Aygün'ün trafik polisi olan amcası Mercan Aygün'ün de 2006 yılında Uşak'ta Ramazan Bayramı'nın ikinci günü sürücüsünün uyuduğu iddia edilen otobüsün çarptığı devriye aracında şehit olduğu öğrenildi. Şehit özel harekat polis memuru Necati Aygün 23 Mart Çarşamba günü memleketi Aydın'ın Çine ilçesi Karakollar Mahallesi'nde toprağa verilecek. 

 

ERZURUM'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

 

32 yaşındaki Şehit Polis Birol İli’ni ailesine yetkililer tarafından acı haber verildi. Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent semtinde oturan acılı ailenin evine Türk Bayrağı asıldı.

 

bbbbbbbbbbbb-001.JPG

Şehit Polis Birol İli

 

Erol-Serap İli çiftinin üç çocuğundan biri olan Şehit Özel Harekat Polisi Birol İli, çarşamba günü düzenlenecek törenin ardından memleketi Erzurum’da son yolculuğuna uğurlanacak. Şehit İli'nin evli ve 3 yaşında bir çocuğu olduğu belirtildi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.