'Binlerce vaka var' diyen doktorun tepki çeken videosuna inceleme!

'Binlerce vaka var' diyen doktorun tepki çeken videosuna inceleme!

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi Başhekimliği, Uz. Dr. G.Ç.'nin sosyal medyada yer alan videosu ile ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'deki son resmi Covid-19 vaka sayısını 98 olarak açıklamasının ardından sosyal medyaya düşen video hakkında Ankara Üniversitesi'nden açıklama geldi.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına verilen brifing sırasında gizli şekilde çekildiği görülen görüntülerde Uzman Doktor G. Çınar'ın orada çalışan doktor ve hemşirelere Türkiye'de gelinen son durumu aktardığı görülüyordu.

Bu iddiaların ardından hastanenin başhekimliği inceleme başlatılacağını belirtirken ve konuşmayı yapan doktor da özür diledi.

Hekimlik "Bugün sosyal medyada dolaşan Hastanemizle ilgili video görüntüsü hakkında Uz. Dr. G. Çınar'ın açıklaması ektedir. Konuyla ilgili inceleme başlatılmış olup gerekli uyarılar yapılmıştır. Kamuoyuna duyurulur." ifadeleri kullandı.

Uzman Doktor Güle Çınar'ın başhekimliğe yaptığı açıklama yazısı da kamuoyu ile paylaşıldı.

Açıklama yazısında Çınar, "uykusuz ve yorgun" olduğunu, "bazı hatalı sözcükler kullandığını ve bunların farklı bir algıya yol açtığını" belirterek herkesten özür dilediğini açıkladı.

 


 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.