Bir acı haberde Manisa'dan geldi!

Bir acı haberde Manisa'dan geldi!

Manisa'da 4 gündür kendisinden haber alınamayan 9 yaşındaki Umut Zambak'ın cesedi, su kuyusunda bulundu.

Manisa'da 4 gündür kayıp olan ilkokul öğrencisi Umut Zambak'ın (9) cesedi, Akhisar İstasyonu'ndaki kullanılmayan su kuyusunda bulundu.

 

Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, 25 Nisan'dan bu yana aranan Zambak'ın cesedinin Akhisar İstasyonu sınırlarındaki kullanılmayan bir su kuyusunda bulunduğunu belirledi. Bunun üzerine söz konusu alanda yapılan aramada bulunan ceset, ekipler tarafından çıkarıldı.

 

Akhisar Atatürk İlkokulu öğrencisi Umut Zambak'ın, 25 Nisan Cuma günü eve dönmemesi üzerine arama çalışmaları başlatılmış, son olarak kaybolduğu günün akşamı Sevgi Yolu'ndan geçtiği güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilmişti. Bugün saat 10.00 sıralarında 17 metre derinliğindeki üzerinde du deposu kuleleri bulunan kuyuda arama çalışması başlatıldı

 

ANNESİNE HENÜZ HABER VERİLEMEDİ

İçinde iki metre derinliğinde su bulunan kuyuya İzmir Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grubu’ndan iki dalgıç inerek, halatla bağladıkları çocuğun cesedini kuyudan çıkardı. Ayağındaki kırmızı ayakkabılarından cesedin dört gündür kayıp olan Atatürk İlkokulu 3’ncü sınıf öğrencisi Umut Zambak’a ait olduğu belirlendi.

 

Acı haberi alan dede Ahmet Ali Kaya (60) ile Antalya’dan gelen teyze Semra Kaya, olay yerinde birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Cesedi görmek isteyen dede Kaya’ya polis izin vermedi.

 

Manisa’daki bir beyaz eşya fabrikasında çalışan baba Ahmet Ali Kaya’ın (35) ise sabah gelen başka bir ihbar üzerine çocuğunu aramak üzere Akhisar Endüstri Meslek Lisesi arkasındaki araziye gittiği, halen de dönmediği öğrenildi.

 

İstanbul’da bir televizyon kanalında canlı yayında olan anne Kibariye Zambak’a ise (32) iki çocuğundan en büyüğü olan Umut’un ölü bulunduğu henüz söylenemedi. Zambak’ın Akhisar’a dönüş için yola çıktığı öğrenildi. Manisa Emniyet Müdürü Erhan Alkaya da olay yerine gelerek, bilgi aldı.

 

Çocuğun cesedi otopsi için İzmir Adli tıp kurumu’na gönderilirken Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Demiray, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.


Son Hafta Türkiye'nin dört bir yanından çocuk ölünleri haberi geldi..

Kayıp Gizem'in cesedi bulundu!

Bir acı haber de Kars'tan geldi

3,5 yaşındaki kayıp çocuk bulunamıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.