Bir anket de Alman TV'sinden!

Bir anket de Alman TV'sinden!

Alman devlet televizyon kanalında 24 Haziran seçimlerine dair bir anket sonucu paylaşıldı. İşte o anket sonucu ve haberin ayrıntıları;

Türkiye için kritik öneme sahip 24 Haziran seçimlerini Avrupa ve Amerika’da yakından takip ediyor. ABD merkezli JP Morgan bankasının ardından Alman devlet televizyon kanalı da 24 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve anket verilerini paylaştı.

Alman devlet televizyonunda paylaşılan anket verilerine göre; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan seçimi ilk turda kazanacak.

Türkiye'nin kaderini belirleyecek 24 Haziran seçimleri, Avrupa tarafından da yakın takibe alındı. Alman devlet televizyonu ARD'de, Türkiye'de yapılacak seçimlere ilişkin anket sonuçları paylaşıldı.

Canlı yayında ekrana gelen programa bağlanan muhabir Jörg Brase, kamuoyu anketlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 50'yi ilk turda aştığını gösterdiğini söyledi.

Anketlerde Erdoğan'ın oyunun yüzde 51 olduğunu ifade eden Brase, muhalefete yakın şirketlerin anketlerinde bu oranı yüzde 48 olarak gösterdiğini belirtti.

alman1.jpgalman2.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum