Bir Ay Masalı’ndan çok özel fragman ve afiş

Bir Ay Masalı’ndan çok özel fragman ve afiş

Netflix, Oscar ödüllü film yapımcısı Glen Keane’nin imzasının bulunduğu ‘Bir Ay Masalı’ adlı animasyonun resmi fragman ve afişini takipçileriyle paylaştı.

Netflix'in yeni animasyon filmi 'Over The Moon'dan fragman paylaşıldı. Müzikal animasyon filmi, iddialara göre ödül dönemine damgasını vurabilir. Filmin fragmanında bu kez bir animasyon filmiyle birlikte Ay Tanrıçası'nın varlığını kanıtlamak üzere uzaya doğru yol alıyoruz.

 

afis-min.jpg

 

Tarzan ve Pocahontas animasyonlarının hikayesini kaleme alan, ayrıca basketbol efsanesi Kobe Bryant ile birlikte yaptığı ‘Dear Basketball’ filmiyle Oscar ödülüne layık görülen Glen Keane'in yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Bir Ay Masalı’, efsanevi Ay Tanrıçası’nın gerçek olduğunu babasına kanıtlamak isteyen genç bir kızın hikayesini konu ediyor.

 

Ay Tanrıçası’nın gerçekten var olduğuna inanan ve hem bunu kanıtlayıp hem de Ay Tanrıçası ile tanışmayı hayal eden genç kız, bunun için bir roket inşa ederek Ay’a doğru macera dolu bir yolculuğa çıkmayı planlar.

 

TAM TARİH NETLEŞMEDİ

 

Yönetmen Glen Keane aynı zamanda The Little Mermaid'in Ariel'i, Beauty and The Beast'in Beast gibi karakterlere de hayat veren isim olarak biliniyor. Gravity filminin müziklerini besteleyen Steven Price, Over The Moon'un müziklerini yapan isim oldu.

 

Christopher Curtis, Marjorie Duffield ve Helen Park da Over The Moon'un şarkılarını yazdı. Filmin seslendirme kadrosunda Cathy Ang, Phillipa Soo, Robert G. Chiu, Ken Jeong, John Cho, Ruthie Ann Miles, Margaret Cho, Kimiko Glenn, Artt Butler ve Sandra Oh bulunuyor.

Over The Moon'un sonbahar aylarında Netflix'te gösterime girmesi bekleniyor. Ancak kesin tarihi henüz açıklanmadı.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.