Bir ay önce Türk Hava Kurumu’na üye olan AK Partili vekilin oğlu Başkan olarak atandı

Bir ay önce Türk Hava Kurumu’na üye olan AK Partili vekilin oğlu Başkan olarak atandı

Bir ay önce Türk Hava Kurumu’na üye olan AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın 26 yaşındaki oğlu Alihan Karacan Şube Başkanlığına getirildi.

Geçtiğimiz Eylül ayından itibaren kayyum tarafından yönetilen Türk Hava Kurumu’nun Eskişehir Şubesi’nin başına AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın 26 yaşındaki oğlu Alihan Karacan getirildi.

17 Haziran tarihinde Türk Hava Kurumu’na üye olan 26 yaşındaki Alihan Karacan’ın kurumun hiçbir kademesinde görev almadan doğrudan başkanlık görevine atandığı ortaya çıktı.

Türk Hava Kurumu Tüzüğü’ne göre şube yönetimleri üç yılda yapılan genel kurulda seçimle belirleniyor. Ancak AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın 26 yaşındaki oğlu Alihan Karacan, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Cenab Aşçı’nın kayyum heyeti başkanlığı yaptığı Türk Hava Kurumu yönetimi kararıyla bu göreve atamayla getirildi.

Karacan, Türk Hava Kurumu İl Başkanlığı’nın yanı sıra Eskişehir Kızılay Başkan Yardımcılığı, Satranç Federasyonu İl Temsilciliği ve Kosova Fahri Konsolosluğu’nu da eş zamanlı yürütüyor.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum