Bir belediye başkanı daha koronavirüse yakalandı

Bir belediye başkanı daha koronavirüse yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Muş ve Ankara'nın Çubuk ilçesi belediye başkanlarının koronavirüse yakalanmasının ardından bir belediye başkanı daha  koronavirüse yakalandı.

Gümüşhane'nin MHP'li Torul İlçe Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Özdemir yaptığı açıklamada "Bu sürecin ciddiyetini ortaya koyabilmek adına, siz değerli kardeşlerime bu haberi birinci ağızdan vermek, salgın ciddiyetini yeniden paylaşmak, anlatmak istedim." dedi.

Koronavirüs sürecinin henüz bitmediğini belirten Özdemir "Evlerinizden maskesiz çıkmamanızı, kendinizi, çocuklarınızı ve sevdiklerinizi etkilememenizi, ölümcül sonuçlar doğurabilecek tüm toplu yaşam faaliyetlerinden uzak durmanızı bir kez daha rica ediyorum. Hastalığıma ilişkin karantina sürecim, bu hastalığa yakalanan tüm vatandaşlarımız gibi başlamıştır. Karantina sürecim bittiğinde, yine direkt sizlerle paylaşacağım ve Torul için çalışmaya devam edeceğim. Allah'a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyin." ifadelerini kullandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.