Bir dilek hakkınız olsaydı…

Bir dilek hakkınız olsaydı…

Eserleri 20’den fazla dile çevrilen, sinema filmlerine, televizyon dizilerine, tiyatro oyunlarına ve müzikallere uyarlanan dünyaca ünlü Tayvanlı sanatçı Jimmy Liao, ‘Bir Dileğim Var’ kitabıyla öne çıkıyor

Şiirsel dili ve hayal gücüyle dolup taşan çizimleriyle hem gözlere hem de kalplere hitap eden Jimmy Liao, ucu bucağı olmayan dileklerden oluşan ‘Bir Dileğim Var’ kitabıyla okurlarını yine görsel ve duygusal bir şölene davet ediyor.

 

Günün her saati, birileri bir yerde bir şeyler diliyor: kimi dünya seyahatine çıkmayı, kimi bir kelebek olmayı, kimiyse yıldıza dönüşmeyi. Neyse ki dilekler belli belirsiz, uçucu şeyler. Yoksa dünya çok çılgın bir yer olurdu!

Öyküde, küçük bir çocuk sahilde koca bir demlik bulur ve onu en sevdiği oyuncağı gibi bağrına basar. Böylece hayatının seyrini değiştirecek büyük bir sürprizle karşılaşır; ne var ki annesi, onun sokaktan bulduğu tuhaf şeyleri eve getirmesinden hoşlanmaz. Tabii, bu bir sihirli lamba değilse!

Desen Yayınları etiketiyle raflardaki yerini alan 'Bir Dileğim Var', etkileyici metniyle upuzun bir düşsel şiire dönüşerek, her yaştan okurun hayallerini sihirle dolduruyor.


Unutmayın, eğer bir şeyi tüm kalbinizle inanarak dilerseniz ve gerçekleşmesi için yılmadan çalışırsanız, kötülükler kralı bile gelse, o dileğin gerçekleşmesini en-gel-le-ye-mez!

 

Siyasetcafe.com
 

1510208568_bir_dile__im_var_g__rsel__5_.jpg

 

1510208551_bir_dile__im_var_g__rsel__3_.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.