Bir dönem Yeşilçam ve sahnelerin efsanesiydi.. Paraya para demiyordu.. Şimdi ise kirasını veremeyen ünlü sanatçı kim?

Bir dönem Yeşilçam ve sahnelerin efsanesiydi.. Paraya para demiyordu.. Şimdi ise kirasını veremeyen ünlü sanatçı kim?

Bir dönem Yeşilçam ve sahnelerin efsane ismi kim? Paraya para demezken kirasını veremeyecek duruma neden geldi?

Bir dönemin en önemli assolistleri arasında yer alan şarkıcı Harika Avcı’nın maddi zorluk çektiği, borç batağında olduğu iddia edildi. Harika Avcı, sıkıntılı günler geçiriyor.

 

harika-avci1.jpg

Uçankuş’un haberine göre Harika Avcı’nın ev sahibi Avcı'nın kirasını bile ödeyemediğini, maddi ve manevi olarak çok sıkıntılı günler geçirdiğini söyledi.

Harika Avcı, geçen yıl Kartal’da bir pansiyon odasında yaşamaya başlamış, her şeyini satmıştı. Avcı’nın pansiyon parasını bile Avustralya’da yaşayan bir hayranı ödemişti.

 

harika-avci2.jpg

EVİNDEN SIKILIP KRAL DAİRESİNE GİDERDİ

80’li ve 90’lı yıllarda Yeşilçam’ın efsane ismi olan, film yapımcılarının peşinden ayrılmadığı, gazino sahnelerinde fırtınalar estiren Harika Avcı assolistlik yaptığı ve paraya para demediği yıllarda, evinde sıkıldığı zaman ünlü otellerin kral dairesine gidip bir ay orada kalırdı.

harika-avci5.jpg

Peki ne oldu da ünlü sanatçı kirasını bile ödeyemeyecek duruma geldi?

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" canlı yayınına telefonla konuk olan Sacit Aslan, Harika Avcı'ya uygulanan 5 yıllık ambargo gerçeğini anlattı.

 

harika-avci6.jpg

Sacit Aslan, "Harika Avcı'nın 5 yıllık bir kontratı vardı. Çok güzel bir kadındı Harika Avcı... Aslan ailesinin hiç bir ferdiyle uzaktan yakından alakası olmamasına karşın, Fahrettin Aslan'ın karısı Arzu Aslan tarafından kıskanıldı. Kadın bundan korktu. Harika Avcı'yı 5 senelik kontrata mahkum ettiler; kontrattaki şartlar gereği hiç bir yerde çalışmasına da izin çıkmadı. 5 sene çalıştırılmayan bu son derece düzgün, aklı başında kadın haklı olarak şirazesinden çıktı. Fahrettin Aslan'ın bu 5 yıllık ambargosu yüzünden ne Anadolu'da ne İstanbul'da, 5 sene hiç bir yerde çalışamadı..." ifadelerinde bulundu.

 

harika-avci7.jpg

Avcı'ya uygulanan bu ambargo devrin gazetelerinde de büyük yankı bulmuştu.

 

harika-avci8.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.