Hollywood'da ifşalar ardı ardına patladı: "Tom Cruise tarikat lideri olacak, Will Smith tarikat okulunda eğitim veriyor"

Hollywood'da ifşalar ardı ardına patladı: "Tom Cruise tarikat lideri olacak, Will Smith tarikat okulunda eğitim veriyor"

Hollywood'da ifşalar ardı ardına patladı, her iki skandalın ortak paydası Scientology tarikatı

Hollywood ünlülerini zora sokan pedofil milyarder Epstein skandalı, ardından yaşanan korona virüsü salgını nedeniyle zor günler geçiren Hollywood’da son zamanlarda gün geçmiyor ki skandal haberleri patlak vermesin.

En son patlayan iki haber gündeme bomba gibi düştü. Bunlardan ilki Scientology tarikatına olan bağlılığı ile zaman zaman eleştiri oklarının hedefinde olan Tom Cruise hakkında bomba iddia: 'Scientology tarikatının lideri olmak üzere yetiştiriliyor'..

Diğeri ise sevilen oyuncu çift Jada ve Will Smith'in sahibi oldukları okulda tarikatın kitaplarını ve eğitimini kullandığı iddia edildiği haberi.

TARİKAT LİDERİ OLACAK

2021 yılında uzaya gitmeye hazırlanan Tom Cruise hakkında, Scientology tarikatının lideri olarak yetiştirildiğine dair bir iddia ortaya atıldı.

Ünlü Hollywood yıldızının Scientology tarikatının lideri David Miscavige'e bir şey olursa onun yerine geçeceği iddia edildi

Micky.com'un haberine göre şimdi de Tom Cruise'un tarikatın lideri olmak üzere yetiştirildiği öne sürüldü.

Tom Cruise'un Scientology'le bağına dair konuşan tarikatın eski üst düzey üyesi Joey Chait, Cruise’un Scientology tarikatından kaçamayacağını söylemişti. Eğer tarikatın liderine bir şey olursa yerine Hollywood yıldızı geçecek.

Chait şunları söyledi:

Miscavige,Tom’u yetiştiriyordu ve kamuoyuna Tom’un tanıdığı en sadık Scientology müridi olduğunu söylüyordu.

Jada ve Will Smith'in kurduğu okulda Scientology tarikatının eğitimlerini veriyor

Daha önce Scientology'e üye olduklarını reddeden sevilen oyuncusu Will Smith ve eşi Jada Pinkett Smith'in açtığı okulda çalışan yönetici Jacques Olivier, o dönemde kendilerine Scientology kitapları gönderildiğini ve bir tür eğitimden geçirildiklerini öne sürdü.

ChatSheet'in haberine göre çiftin açtığı okulda çalışan Jacques Olivier Olivier "Scientology’den hiç bahsetmemişlerdi. Ama bana Scientology kurucusu L. Ron Hubbard’ın kitaplarını gönderdiklerini hatırlıyorum ve bunları birlikte düşünmemiştim. Sadece harika bir fırsat gibi görünmüştü" dedi.

Olivier buna ek olarak kendisinin ve diğer öğretmenlerin o dönem Hollywood'daki Scientology Ünlü Merkezi’nde ders almaları gerektiğini de söyledi.

Olivier "Onlar daha sonra Scientology olduğu fark edilen tüm bu paravan şirketlere sahiplerdi. Jada hep Ünlü Merkezi’ndeydi. Bence Jada gerçekten Scientology’le ilgileniyordu. Will de tüm eğitimleri almıştı" dedi.

Smith çifti New Village Leadership Academy isimli okulu 2008’de açtığında dikkatleri üzerlerine çekmişti. Okul yaklaşık 7 sene önce kapanmış olsa da pek çok kişi onun o dönemde Scientology eğitimine hizmet ettiğinden şüpheleniyordu. Will ve Jada Smith daha önce de dile getirilen iddiaları yalanlamış ve okulun doğası gereği seküler olduğunu belirtmişti. Çift sadece Scientology’nin kullandığı çalışma teknolojisinin metodolojisini uyguladıklarını söylemişti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.