Bir kaçak yapı skandalı da İBB sözcüsü Nadir Ataman'dan geldi! Yıkıldı...

Bir kaçak yapı skandalı da İBB sözcüsü Nadir Ataman'dan geldi! Yıkıldı...

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil ve Can Dündar'ın kaçak yapıları gündemden düşmemişken İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Grup Sözcüsü ve Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın damadı Nadir Ataman'ın yapısı da kaçak çıktı.

Nadir Ataman’a ait Kumburgaz'da bulunan kaçak yapı belediye ekiplerince yıkıldı. Ataman’a Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca yapılan inceleme sonucunda; usulüne uygun olmayan yapı kayıt belgesinin düzeltilmesi ve aykırı bulunan yapının kaldırılmasına ilişkin 30 gün süre verilmişti.

KAÇAK YAPI YIKILDI

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Basın Grup Sözcüsü aynı zamanda Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın damadı Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'da bulunan kaçak yapısı dün belediye ekiplerince yıkıldı.

ÇİĞ KÖFTECİ OLARAK KULLANILIYORDU

İstanbul Büyükçekmece ilçesi Kumburgaz Mahallesi'nde 581 parsel üzerinde yapı kayıt belgesinden faydalanması mümkün olmayan ve çiğ köfteci olarak kullanılan konteyner niteliğindeki işletmeye yönelik Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yapılan inceleme yapılmıştı.

 

kacak1.jpg

 

30 GÜN SÜRE VERİLMİŞTİ

Yapılan inceleme sonucunda usulüne uygun olmayan yapının kayıt belgesinin düzeltilmesi ve aykırı bulunan yapının kaldırılmasına ilişkin 30 gün süre verilmişti. Bu sürenin dolmasıyla birlikte kaçak taşınmaz dün ekiplerce yıkıldı.

 

kacak2.jpg

Nadir Ataman'ın, Büyükçekmece Kumburgaz'daki kaçak yapısını, ilk olarak Esenler Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi M. Tevfik Göksu gündeme taşımıştı. Göksu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un boş arsasının fotoğraflarını servis eden İBB CHP Meclis Üyesi Ataman'la ilgili hukuki yollara başvuracağını açıklamıştı.

 

kacak3.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.