Bir kadın daha kocası tarafından katledildi

Bir kadın daha kocası tarafından katledildi

Ankara’da evli bir adam, eşinin aldığı uzaklaştırma kararına uymadı ve boşanma aşamasındaki eşini silahla öldürerek intihar etti. Olay yerine gelen çiftin kızları polislere serzenişte bulunarak “şimdiye kadar neredeydiniz?” diyerek hesap sordu

Olay, saat 14.30 sıralarında Altındağ ilçesi Plevne Mahallesi'nde yaşandı. Alınan bilgiye göre, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanma kararı alan Deniz Ö.  bir süre önce evi terk etti. Eşinden boşanmak istemeyen Dursun Ö., ise sık sık tehditlerde bulunmaya devam etti. Bunun üzerine yetkili mercilere başvuran Deniz Ö., uzaklaştırma kararı aldırdı.

 

Ancak uzaklaştırma kararına rağmen eşinin peşini bırakmayan Dursun Ö., eşinin yaşadığı eve gelerek Deniz Ö.'yü başından vurup, ardından da kendi hayatına son verdi. Silah seslerini duyan vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Deniz Ö. ve Dursun Ö.'nün hayatını kaybettiğini belirledi.

 

EN ACI SERZENİŞ

Acı haberi duyan çiftin çocukları E.Ö. ve C.Ö. ile aile yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. İki kız kardeşin birbirlerine sarılarak ağladığı görüldü. Annesinin yanına gitmek isteyen ancak polislerin izin vermediği E.Ö., "Kaç kere polis çağırdık, şikayet ettim, 'şiddet var' dedim. Polis mi vardı? Şimdi polis evimden çıkmıyor. Zamanında neredeydiniz" diyerek tepkisini gösterdi.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.