Bir orman yangını da Marmaris'te çıktı!

Bir orman yangını da Marmaris'te çıktı!

Havaların ısınması sonrası çıkan orman yangınlarına bir yenisi eklendi. Muğla'nın Marmaris ilçesinde de orman yangını çıktı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı. Edinilen bilgiye göre, İçmeler Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın ihbarı üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

Yangın bölgesine gelen ekipler 2 helikopter ile havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisi ile söndürme çalışmalarına devam ediyor. Yangının oteller bölgesine yakın olduğu, şimdilik yerleşim alanlarına herhangi bir etkisinin bulunmadığı öğrenildi.

 

 

TURİSTLER KORKU DOLU GÖZLERLE İZLEDİ


Yangının yerleşim yerleri için bir tehdit oluşturmadığı, söndürme çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Yangın, plajlardan denize girenler tarafından endişeyle izlendi.

 

1 KİŞİ ŞEHİT OLDU

 

Orman Genel Müdürlüğü'nden "Marmaris İçmeler'de devam eden orman yangınında bir kahraman personelimiz şehit olmuştur" açıklaması yapıldı.

 


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.