Bir skandal da Ankara'dan İki kardeş aynı okulda cinsel tacize uğradı

Bir skandal da Ankara'dan İki kardeş aynı okulda cinsel tacize uğradı

Süleymancıların yurdunda meydana gelen taciz skandalının ardından, bir taciz haberi de Ankara'dan geldi. İlkokulda iki kardeşe cinsel istismarda bulunan hizmetli tutuklandı.

Okul kurs ve yurtlarda meydana gelen taciz haberleri bitmek bilmiyor. Düğn, Denizli'de Süleymancılara ait yurtta 12 yaşındaki erkek çocuğu öğretmeni tarafından cinsel tacize uğramış, Olay, çocuğun intihar notu ile ortaya çıkmıştı.

 

Bir cinsel taciz skandalı da Ankara'da yaşandı.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde ilkokulda 6 ve 9 yaşındaki iki kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan hizmetli E.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, önceki gün önce Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda meydana geldi. Okulda hizmetli olarak görev yapan E.Y., iddiaya göre 6 ve 9 yaşındaki iki kız kardeşe çikolata verme bahanesiyle kazan dairesine götürerek cinsel istismarda bulundu. İki kardeşin durumu anlattığı ailesinin şikâyeti üzerine hizmetli E.Y., polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen E.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İki kardeşe ise psikolojik destek sağlanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

 

skandal9.jpg

 

 

suleymancilar-cinsel-taciz.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.