Bir Zamanlar Çukurova'nın baş rol oyuncusu öldü mü?

Bir Zamanlar Çukurova'nın baş rol oyuncusu öldü mü?

Perşembe günleri ATV ekranlarında izleyici ile buluşan "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinin son bölümünde meydana gelen kaza sahnesi izleyenleri üzdü. Dizinin baş rol oyuncularından Yılmaz öldü mü?

ATV'nin sevilen dizilerinden "Bir zamanlar Çukurova" dizisi ekrana gelen son bölümünde yine izleyicilere sürpriz sahneler ile heyecanlı dakikalar yaşattı.

Dizinin dün yayınlanan son bölümünde ayrıca duygusal sahneler de dikkat çekti.

Yılmaz ile Demir arasındaki husumetin son bulması ve dizinin başından beri kavuşmak için her yolu deneyen Yılmaz ile Züleyha'nın yeni eve taşınmaları sürpriz oldu.

Bu sürpriz tabi ki Demir'in Züleyha'dan boşanmayı kabul etmesi ile başladı.

 

cukurova-yilmaz.JPG

 

YILMAZ ÖLDÜ MÜ?

Dizinin bu bölümünde bütün düşmanlıkların bittiği, Yılmaz'ın babası ve Demir ile barıştığı, Züleyha'ya kavuştuğu görüntüler sahnelenirken, izleyicileri üzen son sahne ise merak uyandırdı.

Yılmaz'ın son sürat ile seyir halindeyken otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkması ve uçuruma yuvarlanması ile biten dizi, Yılmaz öldü mü sorusunu gündeme getirdi.

İzleyiciler bu son sahnede meydana gelen kazada Yılmaz'ın ölüp ölmediğini merak ediyor. Yılmaz karakterini canlandıran Uğru Güneş'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

Dizinin takipçileri internetten Yılmaz öldü mü?, Uğur Güneş diziden ayrıldı mı sorularını sorguluyor.

 

yilmaz2.JPG

 

Bunu bir hafta sonra Perşembe günü yayınlanacak dizinin yeni bölümünde göreceğiz, ancak Uğur Güneş'in Adana'dan ayrıldığı bildiriliyor.

Gelen bilgiler bu yönde. 'Yılmaz' karakterini canlandıran Uğur Güneş'in son çekimlerini de tamamlayıp Adana'dan ayrıldığı ve yeni bir diziye başlayacağı iddia ediliyor. Şimdi merak edilen ise ünlü oyuncunun yeni dizisi. Yine  iddialara göre Uğur Güneş, "Kanunsuz Topraklar" dizisi için görüşüyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.