Birçok dizi ve filmde imzası olan müzisyen hayatını kaybetti

Birçok dizi ve filmde imzası olan müzisyen hayatını kaybetti

Başta ‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ gibi birçok dizi ve filme müziği ile hayat veren ünlü film müziği bestecisi Alpay Göltekin vefat etti.

‘Diriliş Ertuğrul’, ‘Kuruluş Osman’, ‘Aşkın Yolculuğu Yunus Emre’ ve ‘Mehmetçik Kûtulamâre’ projelerinde, yarattığı müzikler ile yer alan Alpay Göltekin sektörde çok tanınan bir isimdi.

 

YAPIMCISI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Vefat haberini yapımcı Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından duyurdu;

''Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Aşkın Yolculuğu Yunus Emre ve Mehmetçik Kûtulamâre projelerimize müziğiyle ruh katan, yürüdüğümüz bu yolda bize yarenlik eden Alpay Göltekin’i ebediyete uğurlamanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun...''

 

ALPAY GÖLTEKİN KİMDİR?

1972 doğumlu olan Alpay Göltekin, 48 yaşında hayatını kaybetti. ‘Diriliş Ertuğrul’, ‘Kuruluş Osman’, ‘Mehmetçik Kutülamare’ gibi dizilerin ve sayısız reklamın müziklerini yapan Göltekin, sinema dünyası tarafından yakınan tanınan isimler arasında yer alıyordu. Film müziği bestecisi olan Göltekin kariyeri boyunca önemli projelere imza atmıştı.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.