Biten Akşener kurtuluşu MHP'de buldu!

Biten Akşener kurtuluşu MHP'de buldu!

MHP ve İyi Parti gerginlik her geçen gün yükselerek devam ediyor.Gerginliğe Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'da katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman yaptığı yazılı açıklama ile ateşe benzin döktü.

İşte o açıklama;

Dünya, koro halinde Türk’e düşmanlık ederken İP’çiler Türk milliyetçilerine düşman kesilmişlerdir. Partilerinin yetkilileri gün geçmiyor ki MHP’ye nefret kusmasınlar. Parti sözcüsü dün basın toplantısında bugün mülakatta yine hedefe partimizi koyuyor.

Fitneçağ olarak adlandırdığımız kağıt israfı gazetenin İP’in sözcüsüne sorusu 'MHP'nin son dönemde İYİ Parti'ye yönelik saldırgan tutumunu neye bağlıyorsunuz?'

Bunlar FETÖ tarzı taktilerdir. Partimize saldıran bizzat İP’in başıdır. Bu hanımefendi partisinin grup toplantısında çok ağır ifadelerle MHP’yi tahrik eden bir dil kullanıyor, etmedik hakaret bırakmıyor. Biliyor ve hesap ediyor ki hakaretleri cevapsız kalmayacak. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli de bu açıklamadan iki gün sonra bu hanımefendiyi ikaz ediyor kullandığı dile dikkat etmesi gerektiğini söylüyor. Tabi hanımefendi kendisine verilen senaryo gereği hemen twitter’dan Sayın Genel Başkanımızı etiketleyerek adres veriyor. Verdiği adres partisinin genel merkezine ait. Ancak ne hikmetse hanımefendi İstanbul’dan çıkıyor. Bir grup, hanımefendinin evinin önünde sloganlar atıyor. Hanımefendi kendisine ezberletilen sözler ve hareketlerle gruba karşı bağırıp çağırıyor.

İP başı Sözcü Gazetesine yaptığı açıklamada “videoyu çeken yeğenimdi” derken, İP sözcüsü “aile dostu” diyor. Belki de videoyu çeken partisinin Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısıdır ya da bahsi geçen bu Genel Başkan Yardımcısının eşidir. Belki devrimci yoldaşına ağlayan eski Marksist fitneçağ yazarıdır.

Bu ahlaksız tertibin içinde kimlerin olduğu, kimlerin parmağının bulunduğu az çok bellidir. Ülkücülükle alakası kalmamış kişilerle kurulan bu tezgâhla ne yaptıklarını anlamayan kaldı mı sanıyorlar?

İP denen partinin tek derdi MHP’dir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin saldırılara uğraması, sürekli olarak hedef yapılması boşuna değildir. Çünkü MHP hasımlığı bunların varlık sebebidir. Nezdimizde en ufak bir değeri olmayan bu yapının sözcüleri MHP ile yatıp kalkmaktadır. Her gün dillerinde ve gündemlerinde MHP ve MHP düşmanlığı vardır.

Hemen her gün MHP’ye saldıran İP sözcüsünün özelde MHP ile derdi nedir? MHP’den kovulduğu için mi bu saldırgan tutumu sergilemektedir? İnsanda biraz utanma sıkılma olur, yüzü kızarır. Biz edebimizden edepsizliğini yüzüne vurmazken MHP’ye ayar vermeye kalkmak senin haddine midir? Bizim ağzımızı açtırma!

“Hiçbir ideolojik kaygısı olmayacağı”, “her türlü ideolojiden insanın olacağı” şeklinde tarif edilen partisinde bu zat utanmadan Türk milliyetçiliğini ağzına almaktadır.

Milliyetçilikten dem vuranlara bakınız. “HDP Kürtlerin temsilcisi" "HDP baraşı aşıyor aşıyor" "Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın" diyen bu İP’in başı değil miydi? “HDP:Akşener 2. tura kalırsa oyumuz ona” dememiş miydi?

Ayrıca bu sözcünün ve mensubu olduğu partinin milliyetçilik referansı "Müslümanlar sadece cinayet işlemesini bilir" düşüncesiyle İslam'ı bilimin önünde en büyük engel olarak gösteren, Türkleri barbar gören, Osmanlı düşmanı, ateist, İslam düşmanı Ernest Renan değil miydi?

Ernest Renan milliyetçisi olanlar bilsinler ki; biz son nefesimize, son neferimize kadar kaynağını Türk-İslam Ülküsünde bulan Türk milliyetçileri olarak kalacağız. Türk milliyetçileri kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor.

Burada kıymetli şair Sezai Karakoç’un şu dizeleri aslında durumu özetlemektedir;

“Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak.

Halbuki, biz sussak tarih susmayacak.

Tarih sussa, hakikat susmayacak.

Onlar sanıyorlar ki, bizlerden kurtulsalar mesele kalmayacak.

Halbuki, bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar.

Vicdan azabından kurtulsalar tarihin azabından kurtulamayacaklar.

Tarihin azabından kurtulsalar Allah’ın gazabından kurtulamayacaklar.”

Son olarak Merhum Atsız Bey’in bir söz vardır. “Yalan ve yanlış olan davalar daima parlak görünür; zira fuhşun felsefesini yapmak, namusun müdafaasını yapmaktan daha kolaydır.” Bizim yaptığımız namus müdafaası, bunlarınki ise fuhşun felsefesidir. Sözün tamamı kime söyleniyordu?

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.