Bize bir şey olursa SORUMLUSU..!

Bize bir şey olursa SORUMLUSU..!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ve Beyoğlu Belediye Başkan adayı Aylin Kotil ortak çağrı yaptı.

Mustafa Sarıgül ve Aylin Kotil, 'Bundan sonra seçim ofislerimizde bir şey olursa sorumlusu Vali Mutlu'dur' dedi. Vali Mutlu'ya çağrı yaptı.


CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmaları kapsamında Perpa alışveriş merkezini ziyaret etti. Sarıgül’ün yanında Beyoğlu Belediye Başkan adayı Aylin Kotil de yer aldı.

"BU TAHRİKLERE KAPILMAYACAĞIZ"

Sarıgül burada yaptığı açıklamada Beyoğlu’nda Kotil’in seçim bürolarına saldırı yapıldığı belirterek "Biz bu tahriklere kapılmayacağız. Onlar başlarına gelecekleri biliyorlar. 30 Mart akamı gereken cevabı alacaklar. İstanbul Valimizden dileğim, her siyasi partiye eşit mesafede olun ve mutlaka her siyasi partinin seçim bürosunu aynı şekilde koruyun. Bunların faillerini lütfen bulun ve ortaya çıkarın" dedi.

"VALİ MUTLU'YU GÖREVE DAVET EDİYORUM" 

Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Aylin Kotil ise, "Vali Mutlu’yu göreve davet ediyorum. Bundan sonra seçim ofislerimizde en ufak bir şey olursa bunun sorumlusu Vali Mutlu’dur. Önümüzdeki hafta mitinglerimiz başlıyor. O mitinglerde de güvenlik istiyoruz. Maalesef şunu da belirtmek istiyorum. Bütün siyasi partilerden, bölgemdeki adaylardan bana geçmiş olsun mesajı geldi ancak Ahmet Misbah Demircan’dan en ufak ne bir telefon aldık ne de mesaj geldi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.