Bodrum’da çatışma! Sanatçı hayatını kaybetti

Bodrum’da çatışma! Sanatçı hayatını kaybetti

Bodrum’da bir eğlence merkezinde çıkan çatışmada iki kişi hayatını kaybetti 4 kişi ise yaralandı. Ölenlerin arasında ünlü sanatçı da vardı. İşte ayrıntılar;

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir barda çatışma çıktı. Mekan sahibine kurulan pusuda, silahlardan çıkan kurşunlar ünlü isimlerle çalışan ses sanatçısı Hacer Tülü ile birlikte 6 kişiye isabet etti.

Hacer Tülü ve eğlence mekanı sahibi Mehmet Ali Sürensoy’un hayatını kaybetti.

Olay, Bodrum'un dünyaca ünlü Barlar Sokağı'nda bulunan bir eğlence mekanının önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Adnan Menderes Caddesinde bulunan eğlence mekanının önüne park ettikleri otomobilin içerisinde pusuya yatan 4 şüpheli, Barlar Sokağı'nda mekan işleten Mehmet Ali Sürensoy gece kulübüne girdiği sırada rast gele ateş açmaya başladı.

Şüphelilerin kullandığı silahlardan çıkan onlarca kurşun Mehmet Ali Sürensoy'un yanı sıra ses sanatçısı Hacer Tülü (40), Servet K. (52), Cesur A. (40), Kaan M. (23) ve Onur S'ye isabet etti. Olayda yaralanan 6 kişi, ambulanslarda çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan eğlence mekanı sahibi olan Mehmet Ali Sürensoy ile sanatçısı Hacer Tülü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerindeki kameraları incelemeye alan polis ekipleri, saldırganların kullandığı aracın plakasını tespit ederek takibe aldı. Saldırganlar, Manisa il girişindeki polis kontrol noktasında polis tarafından gözaltına alındı. Saldırıda yaralanan diğer kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Bodrum'daki çatışmada hayatını kaybeden sanatçı Hacer Tülü.

hac.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.