Boğazını keserek öldürdüler

Boğazını keserek öldürdüler

Ümraniye'de İran uyruku olduğu öğrenilen bir kişi, evinde boğazı kesilerek öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay Madenler Mahallesi Ferah Sokak 7 numaralı binada meydana geldi. Yaklaşık 8 ay önce eşi ve çocuğuyla binanın bodrum katına taşınan İran uyruklu Amir Akhabegio (36), iddialara göre tartıştığı eşi bir süre önce İran'a dönerken, ev arkadaşı olarak yanına aldığı 2 Suriyeli ile birlikte kalmaya başladı.


KOMŞULARI POLİSE HABER VERDİ
 

Bir mobilya atölyesinde çalışan Akhabegio'nun evinden Cumartesi akşamı kavga sesleri gelince komşular durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açan kimse olmayınca olay yerinden ayrıldı. Olayın üzerinden 4 gün geçmesine rağmen Akhabegio'ya ulaşamayan komşuları ve iş arkadaşları bugün öğleden sonra tekrar polisi arayarak durumu anlattı.
 

BOĞAZI KESİLMİŞ HALDE BULUNDU
 

Olay yerine gelen polis ekipleri bir komşunun da yardımıyla eve girdiklerinde Amir Akhabegio'nun boğazı kesildikten sonra halıya sarılmış cesedini buldu. Binanın çevresine güvenlik şeridi çeken polis ekipleri evde geniş çaplı araştırma başlattı. Evin içinde yaklaşık 4 saat kalan olay yeri inceleme ekipleri delil sayılabilecek tüm detayları toplayarak incelenmek üzere polis merkezine götürdü. Komşuların da ifadesine başvuran polis, Akhabegio'nun birlikte yaşadığı 2 Suriyeli'nin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan incelemenin ardından Amir Akhabegio'nun cesedi cenaze aracıyla Kartal Eiğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis cinayetin aydınlatılması için geniş çaplı araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.