Bölge beşik gibi! Marmaris'te bir deprem daha

Bölge beşik gibi! Marmaris'te bir deprem daha

Türkiye son zamanlarda artan depremlerle sarsılmaya devam ediyor. Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu sabah saat 07.06'da 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Dün akşam Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, sarsıntı İzmir, Antalya, Denizli, Isparta ve Manisa başta olmak üzere birçok çevre ilde hissedilmişti. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştı.

 

AYNI BÖLGEDE YENİ DEPREM

 

Marmaris'te sabah saatlerinde bir deprem daha meydana geldi. AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasında, "Muğla'nın Marmaris ilçesinde saat 07.06'da 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Geçmiş olsun Muğla. Marmaris ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" denildi.

 

VAN VE MANİSA 5,5 İLE SARSILMIŞTI

 

Van'da ve Manisa'da geçtiğimiz günlerde 5,5 büyüklüğünde depremler gerçekleşmişti. Bu depremler çevre illerde hissedilmişti.

 

BİNGÖL'DE DE 5,7 ŞİDDETİNDE MEYDANA GELMİŞTİ

 

Geçtiğimiz haftalarda da Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, saat 17.24'te 5,7 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Erzurum, Trabzon, Erzincan, Kars, Batman, Diyarbakır, Siirt, Mardin, Elazığ ve Malatya'da hissedilen depremde, 1 güvenlik korucusu şehit olmuş 18 kişi de yaralanmıştı.

 

DEPREMLER ARTTI

 

Son günlerde Türkiye'de depremler arttı. Manisa, Şanlıurfa, Çankırı, Datça, Sakarya, Kars, Ağrı ve Van olmak üzere birçok şehirler sarsıntılar meydana geldi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.