Bolu Belediyesi Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungolovları kiralıyor!

Bolu Belediyesi Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungolovları kiralıyor!

Bolu Belediye Başkanlığı, Gölcük Tabiat Parkı'nda yer alan dağ köşkü, bungolov, kır lokantası ve gazinoyu sınırlı ayni hak tesisi ile kiraya veriyor.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Bolu Belediye Başkanlığı, Gölcük Tabiat Parkı'nda Sınırlı ayni hak tesisi hakkıyla 31 Aralık 2040 tarihine kadar Dağ köşkü - Bungolov’lar 25 Adet, Kır lokantası işi ve Gölcük Göl Gazinosunu 22 yıllık sınırlı ayni hak tesisi ile kiraya veriyor. İhale 8 Aralık'ta yapılacak.

Söz konusu Gölcük Tabiat Parkında Sınırlı ayni hak tesisi hakkıyla 31 Aralık 2040 tarihine kadar Dağ köşkü - Bungolov’lar (25 Adet), Kır lokantası işi ve Gölcük Göl Gazinosu; Kapalı teklif usulü ile 22 yıllık Sınırlı ayni hak tesisi ve Kır Lokantası yapılarak ve Gölcük Göl Gazinosu işletilmesi işi için 16 ay inşaat süresi tamamlandıktan sonra aylık kira bedeli ilk 5 yıl için 10 bin TL + yüzde 1 Hasılat Bedeli sonraki yıllarda 25 bin TL olarak belirlendi. Geçici teminat ise 200 bin TL oldu. İnşaat yeri teslim tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde Gölcük Göl Gazinosu İhale üzerinde kalan Tüzel veya Gerçek kişiye teslim edilecek. İhaleye ilişkin şartname ve ekleri Bolu Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden 3 bin TL makbuz alındısı karşılığında mesai saatleri içerisinde alınabilecek. İstekliler dosyalarını ihale günü ihale saatinden yarım saat öncesine kadar ihale komisyonuna teslim etmeleri gerekecek.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.