Bomba Gelişme! Nuri Alço MHP’de!

Bomba Gelişme! Nuri Alço MHP’de!

Son Dakika… Devlet Bahçeli’nin Genel Başkanı olduğu Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) Nuri Alço bombası yaşanıyor. İşte ayrıntılar;

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere siyasi partilerin hazırlıkları devam ederken MHP Genel Merkezi’nde sıcak bir gelişme yaşanıyor. MHP Genel Merkez’de sürpriz bir ziyaretçiyi ağırladı.

Türk sinemasında önemli bir yer edinen sanatçı Nuri Alço, MHP Genel Merkezini ziyaret etti ve Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ile bir araya geldi.

2019 yerel seçimleri için geri sayım sürerken partilerin adaylarıyla ilgili her gün yeni bir isim konuşuluyor. MHP'de Melih Gökçek bombasının ardından yine parti kaynakları tarafından ortaya atılan eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Bedrettin Dalan ismi kulislerde dolaşmıştı. Dalan'ın "aklımı peynir ekmekle yemedim" çıkışıyla adaylığı yalanlamasının ardından MHP Genel Merkezi sürpriz bir ziyaretçiyi ağırladı. Canlandırdığı kötü adam karakteriyle Türk sinemasında önemli bir yer edinen sanatçı Nuri Alço, MHP Genel Merkezini ziyaret etti ve Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ile görüştü.

'NEZAKET ZİYARETİ'

Sözcü'de yer alan habere göre; görüşmenin nezaket ziyareti olduğu belirten Yönter, “Türk sinemasının duayen isimlerinden Nuri Alço ile Türk futbolunun yüz aklarından değerli hemşerim Ceylan Çalışkan ziyaretime geldiler, kendilerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞKAN VE ALÇO

Belçika'da ve Eskişehirspor'da futbol oynayan Çalışkan,1995 yılında profesyonel menajerlik hayatına başlamıştı. Drogba, Elmander, Delgado, Fatih Tekke, Cenk Tosun gibi isimlerin de menajerliğini yapmıştı.

‘'Soğuk bir gazoz ister misin yavrum'' repliği ile akıllara kazınan Alço ise, 300’e yakın Yeşilçam filminde oynadı. Alço’nun sinemada canlandırdığı karakterlerden ilham alan bir grup gencin kurduğu NARO (Nuri Alço Revival Organizasyon) adlı kuruluş, “Çare NARO'da” diyerek Alço'nun adını duvarlara yazmaya devam ediyor.

nuri-alco-mhpde.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.