Bomba iddia: Abdullah Gül'ün kızı boşanıyor! Damat üzerine olan villayı vermek istemiyor

Bomba iddia: Abdullah Gül'ün kızı boşanıyor! Damat üzerine olan villayı vermek istemiyor

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kızı Kübra Gül Sarımermer'in boşanmak üzere olduğu iddia edildi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 2008 yılında evlendiği kızı Kübra Gül Sarımermer ve eşi Mehmet Sarımermer'in boşanmak üzere oldukları iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Oda Tv’den Hürrem Elmasçı’nın iddialarına göre; çift boşanmak üzere ancak Damat Sarımermer üzerine olan villayı vermek istemiyor.

Gül 2007’de, İstanbul Çekmeköy’deki “İdealist Kent Villaları”nda iki villa satın aldığı ve lüks villanın maliyetinin nasıl karşıladıklarını kamuoyuna izah edemeyeceklerini düşündüğü ve bu sebeple malikâneyi damadı Mehmet Sarımermer’in üzerine yaptırdığı iddia edildi.

Yine iddiaya göre 103 bin metrekare arsa üzerine kurulu 28 villanın yer aldığı ve helikopter pistinin de bulunduğu bu sitede, 4.5 katlı villadan sadece 2 tane bulunuyor.

Gül ailesinin satın aldığı villa iki tapudan oluşuyor: Villanın çevresi kapatıldı site dışından özel giriş yapılarak özel bir konuma sahip villa haline geldi ve tadilat sonrası evin kendine özel trafosu, jeneratörleri, endüstriyel mutfağı, yerden ısıtması, klima sistemi, evin her odası ayrı otomasyon sistemli olup, açık ve kapalı suyu ısıtılabilen iki havuzu ve kapalı seraya sahip.

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.