BOMBA İDDİA: Bahçeli'yi kasetlerle kim tehdit etti?

BOMBA İDDİA: Bahçeli'yi kasetlerle kim tehdit etti?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın Yalçın, 17-25 Aralık’tan sonra paralel yapının MHP’ye yoğunlaştığını, hedefin aslında Devlet Bahçeli olduğunu ve Bahçeli'nin yeni kasetlerle tehdit edildiğini söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''MHP’lilere ait uygunsuz görüntüleri ilk olarak yayımlayan şer sayfası, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi yeni kasetlerle tehdit etti. FETÖ’nün asıl hedefinde Devlet Bahçeli vardı” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın MHP’ye yapılan operasyonu “FETÖ ihaneti ve Devlet Bahçeli” adlı kitapta topladı.Yalçın, 17-25 Aralık’tan sonra paralel yapının MHP’ye yoğunlaştığını belirtti. 1 Kasım seçimlerinden sonra MHP lideri Bahçeli’yi hedef alan muhaliflerin, paralel yapıdan ekonomik destek gördüğünü, gittikleri her ilde “abiler” ve “ablalar” tarafından karşılandığını vurgulayan Yalçın, “Kamuoyunda ‘Kripto abla’ lakabı takılan sözde MHP genel başkan adaylarından biri, cilalandıkça cilalandı, süslendikçe süslendi, olağanüstü kurultay avazları, semaya yükseldi” dedi.

FETÖ’NÜN HEDEFİNDE BAHÇELİ VARDI

Yalçın, FETÖ’nün MHP’ye sızma operasyonunu şu ifadelerle anlattı: “26 Nisan 2011’de MHP’lilere ait uygunsuz görüntüleri ilk olarak yayımlayan şer sayfası, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi yeni kasetlerle tehdit etti. FETÖ’nün asıl hedefinde Devlet Bahçeli vardı. Kaset komplosuyla ilgili görüntüleri servis eden sitelerin 25’i yurtdışında, 1’i Türkiye’den yayın yapıyordu. Farklı ülkücülük adlı paravan siteyi, FETÖ’cü işadamı İbrahim Faruk Bayındır’ın kredi kartı ile finanse ettiği anlaşıldı. Bayındır, 17-25 Aralık operasyonlarından sonra yurtdışına kaçtı.

“KRİPTO ABLA” PARLATILIYOR

İddialara göre paralel yapıdan ekonomik destek gören sözde muhalifler, gittikleri her ilde paralel abi ve ablaların organize ettiği kalabalıklar tarafından karşılanmıştı. Uzun konvoylar oluşturuluyor, tantanalı, şaşaalı teşrifat törenleri düzenleniyordu. Bütün gayretleri MHP tabanında muhalefet rüzgarı estirip Genel Merkez’i devre dışı bırakmak olan sözde muhalifler gittikleri her yerde Devlet Bahçeli gidici havasını pompalıyordu. Kamuoyunda ‘kripto abla’ lakabı takılan sözde MHP genel başkan adaylarından biri cilalandıkça cilalandı, süslendikçe süslendi, olağanüstü kurultay avazları semaya yükseldi. MHP’nin bütün tezlerinin doğruluğu, 15 Temmuz’da yaşanan acı sahnelerle tescillendi. FETÖ’nün MHP’ye sızarak içeriden ele geçirme çabaları ise sonuçsuz kaldı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum