Bomba iddia! İmamoğlu 'askıda fatura' uygulamasını Mansur Yavaş'tan araklamış!

Bomba iddia! İmamoğlu 'askıda fatura' uygulamasını Mansur Yavaş'tan araklamış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı 'askıda fatura' uygulamasının aslında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın fikri olduğu iddia edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle işsiz kalan ve faturalarını ödeyemeyen kişiler için 'askıda fatura' uygulamasını başlattı.

Uygulamayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tanıtarak "Faturalarını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahipleriyle, bu ihtiyaçları onlar adına gidermek isteyen hayırsever vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz." dedi.

Bu durum Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye arasında gizli bir gerilime neden oldu.

İddiaya göre gerilimin nedeni 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı' şeklinde sunulan askıda fatura uygulamasını aslında ilk olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bulması idi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, uygulama için hazırlık ekibine talimat verdi ancak uygulamayı bilenler içerinden bir yada bir kaç kişi uygulamayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bildirdi. İmamoğlu'da 'Biz bulduk' diye uygulamayı başlattı ve İstanbullulara duyurdu.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.