Bomba iddia! İşte Olay Tv'nin kapanma nedeni

Bomba iddia! İşte Olay Tv'nin kapanma nedeni

Ünlü iş adamı Cavit Çağlar tarafından ulusal yayına başlatılan OLAY TV’nin kapanma kararı dün gündeme bomba gibi düşmüştü. Kanalın kapatılmasıyla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Medya kulisleri dün kısa süre önce büyük bir iddia ile ünlü iş adamı Cavit Çağlar tarafından ulusal yayına başlatılan OLAY TV’nin kapanma kararı ile çalkalandı.

Gelen ilk bilgiler kanalın Cavit Çağlar ile kanalın %70 sermayesini sağlayan Trabzonlu iş adamı Hüseyin Kalkan arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle kapandığı şeklindeydi…

Ancak, kanalın Cavit Çağlar’a yapılan iktidar baskısı ile kapandığı bilgisini paylaşıldı.

Oda tv’nin haberine göre hükümete yakın isimlerin, TMSF üzerinden Cavit Çağlar’a şirketlerine el konabileceğinin söylenmesi üzerine, kapanma kararı alındığı aktarıldı.

 

PANDEMİ KOŞULLARI ÖNE SÜRÜLDÜ

 

Ayrıca Çağlar’a, Cumhurbaşkanlığı kanadından Kanal 7 kökenli isimlerin, Olay TV’ye alınmasının talep edildiği öğrenildi.

Olay TV’de çalışan 180 çalışanın alacaklarının hesaplandığı ve hafta sonu kapanmanın ardından ödemelerinin yapılacağı belirtildi.

Cavit Çağlar’ın ise kapanmaya gerekçe olarak pandemi koşullarını öne süreceği aktarıldı. Yaşananların ardından Süleyman Sarılar ve ekibinin de önümüzdeki günlerde açıklama yapacağı dile getirildi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

Kaynak:ODA TV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.