Bomba iddia! Şeyma Subaşı aldatıldı

Bomba iddia! Şeyma Subaşı aldatıldı

Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra beraber olduğu sevgilisi İtalyan DJ Guido Senia tarafından aldatıldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz haftalarda kişisel YouTube kanalından sevgilisi Guido Senia ile samimi hallerini paylaşarak herkesi şaşırtan Şeyma Subaşı'nın aldatıldığı iddia edildi. 

aldat-1.jpg

YouTube kanalından paylaştığı videosunda Subaşı, sevgilisinin yanına giderek “Şeyma hakkında ne düşünüyorsun?” diye sormuştu. Sevgilisini çok sevdiğini söyleyen Guido ise “Şeyma müthiş bir kadın. Tam bir ilham kaynağı. Hayatımızda olduğu için hepimiz çok şanslıyız” diyerek öpücüklere boğmuştu.

 

O anların ardından bomba bir iddia sosyal medyaya düştü. Magagenius sayfasının iddiasına göre İtalyan DJ, Şeyma Subaşı'nı bir Türk kızıyla aldattı.

 

İtalyan DJ Guido Senia'nın Dubai'de S.B. isminde isminde bir Türk kızı ile gece kulübünde sarmaş dolaş eğlendiği belirtildi.
aldat-2.jpg

Bu iddiaların ardından Şeyma Subaşı'nın hemen Senia'yı terk ettiği de konuşuldu. 

Henüz ise Şeyma Subaşı veya sevgilisi Guido Senia çıkan haberler hakkında bir açıklama yapmadı. Subaşı'nın bu ihanet karşısında ne yapacağı merak konusu oldu. 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.