Bomba Muharrem İnce iddiası! O gece acayip kafayı bulmuş

Bomba Muharrem İnce iddiası! O gece acayip kafayı bulmuş

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği Muharrem İnce hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte ayrıntılar;

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan ardından adaylıktan vazgeçen Levent Gültekin, Muharrem İnce hakkında ilginç iddialarda bulundu.

Gazeteci – Yazar Levent Gültekin, seçim gecesi Muharrem İnce'nin televizyona çıkamayacak kadar çok alkol aldığını ileri sürdü. Ancak Levent Gültekin, gece yarısı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama için özür diledi.

Gazeteci Ruşen Çakır'ın yönetimindeki dijital yayın yapan Medyascope TV'de Sedat Pişirici'nin sorularını yanıtlayan Levent Gültekin, 24 Haziran gecesiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Muharrem İnce'nin seçim gecesi alkol aldığını iddia eden Gültekin, "Saat 11'de kadar fazla alkol alıyor ve o saatten sonra televizyonların karşısına çıkamayacak hale geliyor ve eve kapatıyorlar" diye konuştu.

Levent Gültekin, "Ben emin olmadığım bilgileri paylaşmam" diyerek iddiasının kesin olduğu vurguladı.

"KAZANMIŞ OLSA NELER YAPARDI?"

Levent Gültekin, "İnsanlar büyük bir hayal kırıklığına tutulmuşken televizyona çıkıp 2 cümle edemeyecek bir hale gelmişsen, demek ki toplum bizim görmediğimiz şeyi görüyor işte. Bu kadar sorumsuz davranan biri kazanmış olsa neler yapardı?" değerlendirmesinde bulundu.

GÜLTEKİN ÖZÜR DİLEDİ

Levent Gültekin daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklama için özür diledi. Gültekin, "O geceki karanlık noktaların yarattığı umutsuzluğu dağıtayım derken paylaştığım bu gereksiz bilgiden dolayı herkesten özür dilerim. tekrar edeyim kaynağım sağlam olsa da esas olan muhatabın yaptığı açıklamadır. Niyetimiz iyi birşey yapmak olsa bile birşey yaparken yanlış yapıyoruz, hata ediyoruz, insanız hata insana ati birşey. Bazen kendimize yakışmayacak söz ve davranışlarda bulunuyoruz. Niyetin iyi olması o yanlışları aklamıyor." ifadelerini kullandı.

İŞTE GÜLTEKİN'İN O PAYLAŞIMLARI:

gultekin-siyasetcafe1.jpggultekin-siyasetcafe2.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum