Böyle iğrençlik görülmedi! 'Cin çıkarma' bahanesiyle kadınlara tecavüz etti, kendini böyle savundu

Böyle iğrençlik görülmedi! 'Cin çıkarma' bahanesiyle kadınlara tecavüz etti, kendini böyle savundu

Muğla'da kendisini 'yaşam koçu' ve 'bio enerji uzmanı' olarak tanımlayan bir kişi 'cin çıkarma' bahanesiyle kadınlara tecavüz etti.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kendisini 'yaşam koçu' ve 'bio enerji uzmanı' olarak tanımlayan bir kişinin eşiyle birlikte kadınlara kurduğu iğrenç tuzak sonrası başlatılan soruşturma tamamlandı.

'Cin çıkarma' bahanesiyle kadınlara cinsel istismar uygulayan sapık hakkında 84 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Cinsel birliktelik yaşadığı kadınların görüntülerini yardımcısına depolattıran B.K'nın arşivinde iki bine yakın video ve fotoğraf bulundu.

 

EVİNDE ÖKÜZ BOYNUZU KAMLUMBAĞA DERİSİ BULUNDU

 

Sapık B.K'nin kendisi tutuklanırken eşi adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. Cinsel istismarın dışında yanına gelenlerde binlerce lira para da alan o sapığın evinde yapılan aramalarda öküz boynuzu, kaplumbağa derisi gibi birçok ilginç materyal bulundu.

 

İKİ BİN FOTOĞRAF VE VİDEO BULUNDU


Sabah gazetesinde yer alan habere göre, iddianamede ortaya çıkan detaylar adeta kan dondurdu. Cinsel birliktelik yaşadığı kadınların görüntülerini yardımcısına depolattıran B.K'nın arşivinde iki bine yakın video ve fotoğraf bulundu.

 

KADINLARI SOYUP ÜZERLERİNE YAZILAR YAZDI


Hard diskte yapılan incelemelerde erkek ve kadınlara ait fotoğraflar, videolar bulundu. Kadınlarla birlikte olduğu anları kaydeden sapığın, mağdur kadınları soyarak üzerlerine figürler çizdiği belirlendi.

 

O GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKINCA KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU


B.K, ifadesinde videoları fantezi amacıyla tuttuğunu o videodaki kişilerin para karşılığında birlikte olduğu kadınlar olduğunu belirtti.

'Yaşam koçu danışmanlığı yapıyorum. Bu danışmanlık hizmeti içerisinde bio enerji sertifikası ile psikologların tedavi edemediği şahısları temas etmeden uzaktan eğitiyorum. Cinsel ilişkiye girdiğim iddiaları asılsız. Gelenlerin rızaları dahilinde fotoğraflarını çektim ama videolarını çekmedim. Arşivimde bulunan videolardaki cinsel ilişkilere ait kadınlar, para karşılığı birlikte olduğum kadınlardır. Videolar da fantezi amaçlıydı.'

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.